KEEM الإدارة الإشرافية
عدد المساهمات : 200873 تاريخ التسجيل : 10/09/2013
| موضوع: سي فود مع الصوص الثلاثاء 13 نوفمبر - 20:22 | |
| لمقادير [*] 2 كاليماري مخلي ومنظف جاهز[*] نص كيلو جمبري مقشر كبير او متوسط الحجم[*] 3 ملاعق صلصه طماطم[*] 4 حبات طماطم طازجه[*] 4 فصوص توم[*] ملعقه صغيره بهار سمك[*] ملعقه صغيره كمون[*] 1/2 ملعقه صغيره بابريكا[*] 1/2 ملعقه صغيره كسبره ناشفه[*] ملح[*] خل وليمون[*] شبت او كسبره خضرا مفروم ناعم طريقة التحضير1-اول شي بنغسل الجمبري بالمي وننقعه بالخل والليمون. 2- نقطع السمك الفيليه مكعبات او شرايح بحجم مناسب وننقعها بالخل والليمون. 3- نقطع السبيط اي كاليماري مكعبات او حلقات وننقعها بالخل والليمون. 4- في طاسه ع النار بمعلقتين زيت ذره نشوح التوم بعد هرسه. 5-نضيف الطماطم مقطعه مكعبات ونقلبهم شوي. نضيف الملح والتوابل ثم صلصه الطماطم ونقلبهم شوي.6-ننزل بالجمبري والكاليماري اول شي ونقلبهم بالصوص ثم نضيف السمك برفق مع تقليبه خفيفه حتي لا يتفتت السمك ونغطي عليه عشر دقايق بيكون استوى.7-ننشل السي فود في طبق التقديم ونجمل الوجه بالخضره المفرومه.8-نضيف كميه من الماء للصلصه المتبقيه لعمل الصوص ونظبط ملحها. |
|
KEEM الإدارة الإشرافية
عدد المساهمات : 200873 تاريخ التسجيل : 10/09/2013
| موضوع: رد: سي فود مع الصوص الثلاثاء 13 نوفمبر - 20:22 | |
| |
|
العراب قلم ماسي
الجنس : عدد المساهمات : 60674 تاريخ التسجيل : 30/09/2013
| موضوع: رد: سي فود مع الصوص الأربعاء 14 نوفمبر - 8:52 | |
| |
|
KEEM الإدارة الإشرافية
عدد المساهمات : 200873 تاريخ التسجيل : 10/09/2013
| |