-سمك بوري أو أي نوع تفضليه -رده (نخاله الدقيق) -ملح وليمون وشطه يرش بهم السمك بعد الشوي ولو السمك صغير زي السردين يفضل أضافه الماء للتبيله
..الطريقه:
-يرش السمك بالرده ويرفع علي صاج ساخن أو يدخل الفرن يقلب علي الجانبين ثم تهدأ النار حتي يجف ماؤه لو حجم السمك كبير -يخرج من الفرن ويرش فورا بالملح والليمون والشطه ويغطي جيدا جداااا
السمك المقلى
..المقادير:
-كميه سمك حسب العدد(أستخدمت سمك موسي) -تتبيله الثوم -زيت للقلي -دقيق للتغطيه مضاف له بيكنج بودر
..الطريقه:
-يتبل السمك ثم يترك ساعه علي الأقل ثم يغطي بالدقيق
ثم يدخل الثلاجه من نص ساعه لساعه ثم يحمر في زيت غزير