طريقة عمل البرجر بصوص الماشروم
فى وعاء متوسط ضيفى بهارات اللحوم والملح للحم المفروم مع المزج جيدا
باستخدام غطاء بلاستيكى صغير قطعى اللحم المفروم دوائر
غلفيه بالكيس لتخزينه فى الفريزر والطهى عند الحاجة
على نار متوسطة ضعى قليل من الزيت وشوحى الماشروم مع نصف بصلة مبشورة
ضيفى ملعقتين من صوص الصويا وربع فنجان مياه واتركيه حتى النضج
على الجريل حمرى دوائر البرجر بدون استخدام أى دهون
حمرى شرائح البصل والطماطم والفلفل أيضا
حمرى دوائر البيف روستو
ضعى أجزاء الخبز على الجريل لبضع ثوانى
برجر
أصبحت المكونات جاهزة ابدئى فى التحضير
ادهنى الخبز مايونيز وكاتشب
ضعى ورق الخس
ضعى البرجر وملعقة من الماشروم بالصوص أعلاه
ضيفى البيف روستو أو جبن البرجر
ضيفى شريحة من البصل والطماطم
ضعى الجزء العلوى من الخبز